WELKOM OP ONZE WEBSITE, SPECIALIST OP HET GEBIED VAN OERSTERKE WATERDICHTE SUPER TRENDY &  HIPPE FIETSTASSEN, HANDMADE IN ONS ATELIER TE ZEELAND!

Uw adres voor hippe fietstassen, trendy tafelzeilen, allerhande reparaties aan bijvoorbeeld voortenten, windschermen of trampolines en uw opdrachten op maat voor onze afdeling zeilmakerij. Onze oersterke waterdichte praktische en super trendy fietstassen zijn in vele maten en modellen verkrijgbaar. Voor de sjouwers en slepers onder ons hebben we grote fietstassen.

Voor de papa’s en mama’s hebben we fietstassen voor gebruik in combinatie met kinderzitjes, voor de kleintjes hebben we passende maatjes en voor de ik-wil-mijn-tas-mee-naar-binnen-nemen mensen bestaat er bij Zeilmakerij j2T ook zeker een ruime keuze. 

De tassen zijn haast onverslijtbaar en waterdicht wegens het door ons gebruikte PVC gecoat vrachtwagen zeil van 680 gram per m2. Trendy en hip omdat dit doek in 17 kleuren verkrijgbaar is en met keuze uit 67 dessins fleurig Mexicaans zeil in kitsch kitchen style te combineren valt. Maar dat is nog niet alles. 
Via deze site, kunt u zelf uw fietstassen ontwerpen!